Rob Mekken van Music-IT

Rob heeft een jarenlange ervaring met het installeren en beheren van Apple macOS systemen, netwerken en software. Sinds de oprichting in 2008 als Apple specialist voor muzikanten heeft Music-IT zich ontwikkeld tot een Apple specialist voor iedereen die professioneel met Apple systemen werkt. Zoek je een echte Apple kenner die flexibel én toch grondig is dan is Music-IT een uitstekende keuze.

Overstap-mail naar Rob

Pim Zomer ICT Dienstverlening

Pim is dé IT specialist van de regio Amersfoort. Voor veel Amersfoorters bekend van zijn eerdere onderneming Agiotronics. Hij is gespecialiseerd in zowel Windows als Apple Mac. Hij heeft ruimschoots ervaring met oplossingen van Microsoft 365, Windows, macOS, Office en andere software en cloud-oplossingen. Zoek je alleskunner die betrouwbaar en vriendelijk is? Dan ben je bij Pim aan het juiste adres!

Overstap-mail naar Pim

E-mail sjabloon voor onvername IT dienstverlening

Beste Remie en [nieuwe IT partij],

Hierbij geef ik opdracht om per 1 december 2021 alle IT zaken over te dragen aan [nieuwe IT partij]. Deze e-mail dient tevens als volmacht om alle zaken en, indien van toepassing, inclusief: beheerders gegevens, wachtwoorden, bestelgeschiedenis, IT infrastructuur, apparatuurlijst, internet provider, cloud dienstverleners en eventuele andere IT gerelateerde zaken overdragen aan [nieuwe IT partij].

Nadat alle bovenstaande zaken zijn overgedragen mag mijn contract met Super Remie worden ontbonden met ingang van 30 november 2021.

Alvast bedankt!

Zelf iemand uitkiezen

Zijn Pim en Rob geen passende IT dienstverleners? Zoek dan in het Apple Consultants Network naar een geschikte partij.

Apple Consultant zoeken